White wave White wave

Deltagarhantering åt Svensk Vindenergi

Blick har under flera år hjälpt Svensk Vindenergi med deltagarhantering till den årliga mässan VIND. VIND är Nordens största mötesplats för vindkraft med ca 40 utställare och 730 besökare. Blick skapar anmälningssidor för utställare och besökare och hanterar informationsutskick och anmälningar löpande fram till evenemanget. Vid genomförandet sköter Blick registrering på plats och bemanning av en informationsdisk under eventdagarna. Efter evenemanget avlastar Blick Svensk Vindenergi med fakturahantering mot både utställare och besökare.

anmälningssida för svensk vindenergi

”Anmälningshanteringen är ett jättejobb som vi aldrig skulle ha tid, eller för den delen kompetens att göra själva. Både kundkontakt inför event, uppsättning och hantering av anmälningssystem, hantering av fakturering och uppföljning i form av utvärdering etc. är ovärderlig hjälp.”

”Jag skulle absolut rekommendera att använda sig av Blicks deltagarhantering. Jag upplever att jag får både trevlig och kompetent hjälp, supergod service med snabb respons, intresse av att utveckla och förbättra tjänsten efter varje år efter de erfarenheter vi fått.”

Ge oss ett uppdrag!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
KONTAKTA OSS