Loading...
Smart vektorobjekt_1

Vad vi gör

Stora upplevelser, lönsamma sammanhang, inspirerande möten och starka relationer!

Vi på Blick jobbar nära våra kunder med alla delar som hör till ett möte. Som kund väljer du om vi ska ta hand om valda delar eller helheten.

Möten ska leda till förändring och vårt mål är att uppnå förändringen tillsammans med våra kunder. Vi sätter ihop varje projektgrupp efter kundens önskemål och uppdragets specifika behov. Blick har jobbat med möten och event i 27 år. Erfarna projektledare som vet hur du kan få ut det bästa av just ditt projekt. Som sagt vi tar hand om helheten eller just det som du vill ha hjälp med. Events – Deltagarhantering – Bokning

Jubileum / Kick-off / Konferens Medarbetardagar / Workshops / Event / Möte


EVENTS

Vi hjälper dig att skapa möten som speglar dina behov!

bild_abba

I ordet event gömmer sig många betydelser. Stora upplevelser, lönsamma sammanhang, inspirerande möten och stärkta relationer. För oss är arbetet med events ett livslångt förhållande!

Som ett mötes- och eventbolag arbetar vi med allt från idé, koncept, planering och bokning till genomförande och uppföljning av möten och events – stora som små. Möten ska leda till förändring och vårt mål är att uppnå förändringen tillsammans med våra kunder. Vi sätter ihop varje projektgrupp efter kundens önskemål och uppdragets specifika behov.

Smart vektorobjekt_1

”Den snabba återkopplingen och förståelsen för våra önskemål och behov gör att vi på OKQ8 ser Blicks bokningstjänst som det självklara valet när det är dags att boka konferenser, kickoffer eller liknande. Vi är mycket nöjda – tummen upp!” – Jenny Svensson, OKQ8


DELTAGARHANTERING

Det smidigaste sättet att få kontroll över ditt evenemang

Deltagarhantering / Anmälningshantering Fakturahantering / Anmälningssystem

Vårt webbaserade system gör det både enklare och mer effektivt för kunden att få full kontroll över mötet. Du som kund har möjlighet att följa projektet hela vägen från start till mål.

Genom vår expertis slipper våra kunder spendera timmar med excel-listor och mailutskick. I vår webbtjänst kontrolleras allt ifrån anmälningsflöde, fördelning av logi, måltider, bordsplacering, transporter, deltagarfakturering med mera. I vårt webbaserade system bygger vi ett registreringsformulär (klicka här för demosida), skräddarsytt för evenemanget och kundens önskemål.

deltagarhantering

Kursgårdar / Herrgårdar / Slott Eventvåningar / Festlokaler / Konferensanläggning


BOKNING

Rätt plats för just ditt möte!

BB141023ALE009

Vår långa erfarenhet har gjort oss till specialister på Sveriges olika mötesplatser, allt från oväntade konferenslokaler till små intima herrgårdar.

En av hörnstenarna i möte är själva platsen, den hittar vi utifrån kundens krav och kriterier. Vår långa erfarenhet har gjort oss till specialister på Sveriges mötesplatser. Denna expertis gör att vi besparar våra kunder tid. Vi vet vad som krävs av lokaler och teknik, omgivning och mat och har lång erfarenhet av vad som passar vid vilket tillfälle och vilken grupp. Ledningsgrupper, utbildningar, workshops, kick-offs, konferenser, jubileum – alla har olika krav, behov och budget.

Smart vektorobjekt_1

Att koordinera ett möte kräver resurser och tid.


Vill du boka ett möte eller event?

Att koordinera ett möte kräver resurser och tid.


Vill du hitta rätt plats för ditt möte?

Här finns vi

Vårt kontor ligger i Älvsjö, ett stenkast från Älvsjö station.
Kom gärna in på en fika om du har vägarna förbi!


Copyright © Blick Möteskonsult AB 2017

Scroll Up