Blick arbetar med att göra alla sina evenemang mer hållbara med utgångspunkt i social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet. I sitt hållbarhetsarbete har Blick valt ut ett antal fokusområden för att göra arbetet mer konkret. Ett av dessa områden är Mat och Dryck.
Mat och dryck under ett evenemang är en av de största faktorerna som genererar klimatutsläpp. Maten vi äter har en stor påverkan på miljön och samtidigt är maten något konkret och lustfyllt som besökare kommer i kontakt med under evenemanget. Ofta minns besökare maten lika väl som resten av upplevelsen och innehållet av evenemanget när de återberättar upplevelsen. Maten kan alltså bli en viktig budskapsbärare i ert hållbarhetsarbete. Så hur kan man tänka kring mat och dryck vid ett evenemang?
Här kommer några tips från hållbarhetsrådgivaren Simon Strandvik på Greentime, Blicks samarbetsparter:
Ge oss ett uppdrag!
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar!
Är du intresserad av hur vi kan hjälpa er? Ring, maila eller fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom 24 timmar!
Telefon: 08 – 556 029 00
Fax: 08 – 556 029 09
Email: info@blick.se
Blick Möteskonsult AB
Älvsjö Gårdsväg 6
125 30 Älvsjö