La Prensa AB

White wave White wave

Blick är en del av La Prensa

Blick är en del av event- och medieföretaget La Prensa, med kontor i Älvsjö. I bolagsgruppen ingår även Action Fairs, Mice Club och magasinen Kick Off, Affärsresenären och Premium. Läs mer om gruppens olika företag och produkter nedan.

 

Actionfairs event i stockholm

Action Fairs

Action Fairs arrangerar mässor och event för mötesköpare, med fokus på att skapa kreativa mötesplatser och att driva affärer för konferensanläggningarna som ställer ut. Med event från Umeå i norr till Malmö i söder skapar Action Fairs många tillfällen om året för mötesbokare att träffa konferensanläggningar och hotell som kan ta emot deras möten och konferenser. Action Fairs mässor och event är kvalitativa, med prioriteringen att ha rätt besökare på plats, inte flest. Läs mer om Action Fairs och deras nästkommande evenemang på actionfairs.se.

Kickoff magasinet om möten och konferenser

Kick Off

Kick Off är Sveriges största tidning om möten och konferenser. Magasinet är till för dig som arbetar med att boka, köpa in eller planera möten och konferenser. I Kick Off får du som läsare tips och råd om hur du kan planera, genomföra och följa upp företagets möten och konferenser på ett effektivt sätt. Som opartisk aktör ger Kick Off inspiration och engagerar, men ska också granska branschens aktörer på ett objektivt sätt. Läs senaste numret och hitta inspiration på Kick Off’s egen hemsida.

KONTAKTA OSS