White wave White wave

Festligt 5-årsjubileum för Instalco

I maj 2019 var det dags för den årliga VD-konferensen för Instalco och deras dotterbolag. Årets upplaga skulle dessutom följas av en festkväll med middag för att uppmärksamma bolagets 5-årsjubileum. Blick bistod Instalco med bokning av lokaler, koncept och upplägg av kvällseventet, projektledning, deltagarhantering och personal på plats under genomförandet.

Båten Djurgården vid Winterviken

Båtfärd inledde kvällen

Som inledning på festkvällen samlades gästerna på Stadshuskajen där abonnerade båtar plockade upp dem för färd till kvällens festlokal. Ombord serverades fördrinken och gästerna minglade med varandra under resan som gick till Winterviken. Där mötte värdar upp och lotsade gästerna till middagslokalen belägen i Alfred Nobels gamla dynamitfabrik från 1800-talet.  I dessa fantastiska lokalerna driver stjärnkocken Markus Aujalay bl.a. ett café och en festvåning med plats för upp till 500 gäster.

instalco 5-årsjubileum med scen i blå belysning

Underhållning av Absolut Pop

Under middagen underhöll bandet Absolut Pop från scenen mellan de olika rätterna. Efter middagen ökade tempot och volymen och borden bröts för dansgolv. Skyttelbussar gick var 30:e minut in till Stockholm city efter middagens slut för gäster som dansat sig trötta eller önskade dra vidare ut i Stockholmsnatten. Festligheterna avslutades vid 01:00 då gästerna bjöds vickning och därefter busstransport in till Stockholm.

”Inför Instalcos 5-årsjubileum anlitade vi Blick för att boka och arrangera vår VD-konferens för 100 personer och jubileumsgala för 250 gäster. Avstämningarna inför och efter höll världsklass och under själva arrangemanget kunde vi tryggt luta oss tillbaka som gäster själva. Kan varmt rekommenderas.” 

– Fredrik Trahn, kommunikations- och IR-ansvarig Instalco

Instalco middag på Winterviken

Detta gjorde Blick

  • Projektledning inför
  • Planering av logistik och program
  • Deltagarhantering, t.ex. anmälningsformulär, bordsplacering
  • Bokning av hotell och möteslokaler
  • Bokning av aktiviteter, underhållning och transporter
  • Projektledning och samordning på plats

Ge oss ett uppdrag!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
KONTAKTA OSS