24 februari, 2017

Blick Vänner i fokus: 7A

7A Centralen Vasa Konferenslokal

#Blickvänner – Vi har kollat läget med Linda på 7A

Hej Linda! 

Du jobbar ju med försäljning och bokningar hos er på 7A, kan du berätta lite kort om en vanlig dag på jobbet?
– En vanlig dag kan börja med ett inspirerande morgonmöte med säljteamet, för att sedan ha en visning för potentiell kund på en utav våra anläggningar. Därefter kan det vara genomgång med en projektledare för kommande evenemang och uppdateringar på hemsidan och våra sociala medier. Däremellan tar vi hand om alla inkommande förfrågningar. Dagarna kan se rätt olika ut dock, vilket är väldigt roligt!

Vi ska ju ha ett Frukostevent tillsammans med er på 7A Centralen här inom kort som handlar om Framtidsplaneten, har du några framtidsspaningar som du kan koppla till er verksamhet på 7A?
– Folk blir mer och mer medvetna, vilket är positivt. Allt fler kunder efterfrågor ekologiska måltider och olika miljöcertifieringar. Det är väldigt roligt med denna ständiga utveckling och vi jobbar efter att anpassa oss till mötestrenderna. Vi har exempelvis tagit fram EKO-paket och är med i Svanens Inköpsnätverk. Utöver detta ligger just 7A Centralens möteslokaler i en LEED-certifierad fastighet. Detta innebär att flera åtgärder som tar hänsyn till miljön har införts så som solceller på taket, sensorstyrd belysning i allmänna utrymmen och strypt vattentillförsel.

Vilket event eller möte tyckte du var det absolut roligaste att jobba med under 2016 hos er?
– Vi hade City Meetings med La Prensa hos oss på Odenplans anläggning under 2016, där vi och flera konferensanläggningar i Stockholm City ställde ut. Flera hundra besökare kom och gick under dagen och allt avslutades med ett trevligt mingel i solskenet på vår läckra takterrass.

Vad ser du fram emot 2017 och vilka typer av events och möten skulle du vilja se mer av?
– Vi har gjort en stor satsning på vårt aktivitetsutbud och ser verkligen fram emot att se hur detta kan ge mervärde för kunden till att kanske utöka sin konferens med en rolig aktivitet och middag eller mingel. Allt från kluriga teamaktiviteter till show och julbord.

Om du ska beskriva respektive anläggning (Centralen, Odenplan & Strandvägen) med 1 ord, vad skulle du då säga?
– Läge (Centralen), kapacitet (Odenplan) och exklusivitet (Strandvägen).

Kila in här och hitta mer inspiration från Blick Vänner!

KONTAKTA OSS