Uppsala Konsert & Kongress

White wave White wave

En unik plats för möten och event

Uppsala Konsert & Kongress präglas av sin expressiva prisbelönta arkitektur och har blivit ett nytt landmärke i centrala Uppsala. Anläggningen är lika lämpad för små möten som för kongresser och event i det stora formatet. Här finns 13 lokaler med plats för allt från 8 till 1120 personer. Sal D på entréplan är husets mest föränderliga med en yta på 900 kvm. Högst upp i huset finns en exklusiv mötesvåning för sällskap som vill arbeta enskilt och ostört. Oavsett om det är ett arrangemang för tio eller tusen personer kan du som arrangör eller gäst förvänta dig ett professionellt mottagande och service. Detta – tillsammans med den moderna tekniken, deras eget kök som levererar mat och dryck på plats – gör att de kan erbjuda oändliga möjligheter och anpassade lösningar.

Uppsala Konsert & Kongress är en unik mötesplats, lätt att nå både från övriga landet och utlandet. Resecentrum ligger på ett par minuters gångavstånd och avståndet till Arlanda är endast 18 minuter med tåg.

uppsala-konsert-kongress-event

Bankett- och utställningshallen

Sal D, bankett- och utställningshallen på entréplan är Uppsala Konsert & Kongress mest mångfunktionella lokal. En flexibel lokal för festarrangemang, utställningar, konserter och event med nästintill obegränsade möjligheter. Middagsmenyerna inspireras av säsongen där råvaran får komma till sin rätt. I foajén utanför Stora salen finns barer som kan användas för servering. Här kan middagen inledas med fördrink i skybar och en storslagen utsikt över Uppsala i alla väderstreck. Foajén fungerar också som utställnings- och exponeringsyta.

 

uppsala-konsert-kongress-lounge

Konferensvåningen

Högst upp i Uppsala Konsert & Kongress finns konferensvåningen. Den är avsedd för grupper som vill träffas och arbeta i en avskild, komfortabel och inspirerande miljö. Arrangemanget kan kompletteras med välkomstmottagningar, supéer och festmiddagar för mindre sällskap. 

KONTAKTA OSS