JustNu

White wave White wave

En personlig trycksaksleverantör som levererar snabbt och finns nära dig

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med 17 tryckerier runt om i Sverige och erbjuder grafiska helhetslösningar till små och stora företag. I över 45 år har de hjälpt kunder genom att tillhandahålla ett brett utbud av tryckeritjänster med den senaste tekniken som säkerställer kvalitet, flexibilitet samt ger snabba leveranser. För de som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker inom utsatt tid och till rätt plats.

De hjälper dig med allt från kontorstrycksaker, broschyrer och foldrar till storformat, så som affischer och roll-ups m.m. På tryckeriet JustNu får du både en lokal personlig kontaktperson och möjligheten att avhämta dina trycksaker på 17 st olika JustNu-tryckerier runt om i Sverige. Kort och gott, en trycksaksleverantör som erbjuder personlig service som levererar snabbt och finns nära dig.

Just Nu_Tryckeri_Digitaltryck

Digitaltryck

Vi erbjuder ett brett utbud av digitala utskriftstjänster. Med hjälp av den senaste tekniken säkerställer vi kvalitet, flexibilitet och snabba leveranser.

Just Nu_Tryckeri_Grafisk formgivning

Grafisk formgivning

Med en djup förståelse för produktionsprocessen är våra grafiker väl kvalificerade när det gäller att ta fram en design som matchar dina förväntningar på en trycksak.

Just Nu_Tryckeri_Storformat

Storformat

Gör ett stort intryck genom att låta JustNu hjälpa dig att ta fram stora format. Oavsett om det är iögonfallande affischer, banderoller, diagram, presentationsgrafik, förstorade bilder eller material inför nästa mässa så ser vi till att du får dem i precis rätt tid.

Just Nu_Tryckeri_Offsettryck

Offsettryck

För de tillfällen när du vill beställa stora upplagor är offsettryck ditt bästa alternativ. Detta ger dig möjligheten att trycka med pantone-färger, vilket ger extra djup till de enskilda kulörerna.

Just Nu_Tryckeri_Efterbearbetning

Efterbearbetning

Beroende på hur din trycksak ska presenteras och användas så kan vi på JustNu erbjuda dig olika lösningar. Självklart har våra medarbetare en mycket god känsla för precision.

Just Nu_Tryckeri_Distrubution

Distribution

Vi ser till att dina trycksaker når rätt person i precis rätt tid. Oavsett om det gäller 1 000 broschyrer till en mässa eller ett ADR-utskick.

KONTAKTA OSS