7A Odenplan

White wave White wave

Mötesvåning på Odenplan för både små och riktigt stora möten

Söker ni efter en central miljö för er nästa konferens, event, branschdag, mässa eller möte? 7A Odenplan är optimerat för just detta – oavsett evenemangets storlek. Här hittar ni allt från stora lokaler med kapacitet upp till 350 sittande gäster, till mindre mötesrum med funktionella lounger. Anläggningen är utrustad med den senaste tekniken och tekniker finns alltid på plats för att garantera att allt flyter på.

Mötesvåningen är 2000 kvm stor och har 14 möteslokaler i olika storlekar. Samtliga möteslokaler ligger i anslutning till rymliga lounger med ståbord och trevliga soffgrupper. På 7A Odenplan erbjuds allt från enklare frukostar till trerättersmiddagar med kapacitet upp till 350 personer. Möjligheten att abonnera hela våningen för en privat tillställningen finns självklart.

Unik takterrass mitt i city

7A Odenplans härliga takterrass vetter ut mot lummiga Observatorielunden och Vasastans takåsar. Här får ni en privat oas som värms av kvällssolens strålar med entré direkt från Odengatan. På terrassen finns två uterum med väggar och tak som enkelt kan öppnas och stängas, vilket ger möjlighet att vistas utomhus i alla väder. När kvällen sedan blir svalare finns infravärme, ljuslyktor och plädar som värmer. Tillsammans rymmer de båda uterummen sittplatser för 150 personer. Takterrassen passar utmärkt för tillställningar som företagsfesten, kickoffen eller kräftskivan.

KONTAKTA OSS