7A Odenplan

White wave White wave

Mötesvåning på Odenplan för både små och stora möten

Är ni ute efter en central miljö för er nästa konferens, möte eller middag? 7A Odenplan är optimalt för just detta- oavsett evenemangets storlek. Anläggningen bjuder på hemtrevliga lokaler med modern teknik och med utsikt mot lummiga Observatorielunden eller Odengatan.

Mötesvåningen är 2000 kvm stor och har lokaler i olika storlekar och dessutom har samtliga möteslokaler en rymlig lounge i anslutning. Här hittar ni trevliga soffgrupper och ståbord som skapar möjlighet för spektakulära evenemang. Det går även att boka någon av anläggningens två terrasser som passar perfekt för AW, kräftskiva, privata fester och företagsarrangemang. På sommaren tillagas härliga grillbufféer med mängder av tillbehör och på vintern arrangeras företagsfester med afterskitema. På 7A Odenplan skräddarsyr de eventen utifrån era önskemål.

Menyer efter säsongens råvaror

Oavsett om ni ska ha ett möte, konferens eller en privat tillställning är 7A Odenplan en perfekt plats. Här finner du modern teknik med Wifi, anteckningsmaterial, projektor eller tv-skärm varje rum. De har även tekniken som möjliggör livestreaming av event, hybrida event och videokonferenser för möten på distans. Anläggningen samarbetar med erfarna och välrenommerade kockar som tagit fram både hälsosamma och hållbara menyer där säsongens råvaror står i fokus. 7A Odenplan erbjuder många vegetariska alternativ och tillgodoser önskemål om specialkost.

Unik takterrass mitt i city

7A Odenplans härliga takterrass vetter ut mot lummiga Observatorielunden och Vasastans takåsar. Här får ni en privat oas som värms av kvällssolens strålar med entré direkt från Odengatan. På terrassen finns två uterum med väggar och tak som enkelt kan öppnas och stängas, vilket ger möjlighet att vistas utomhus i alla väder. När kvällen sedan blir svalare finns infravärme, ljuslyktor och plädar som värmer. Tillsammans rymmer de båda uterummen sittplatser för 150 personer. Takterrassen passar utmärkt för tillställningar som företagsfesten, kickoffen eller kräftskivan.

KONTAKTA OSS