7A Odenplan

White wave White wave

Mötesvåning på Odenplan för både små och riktigt stora möten

Söker ni efter en central miljö för er nästa konferens, event, branschdag, mässa eller möte? 7A Odenplan är optimerat för just detta – oavsett evenemangets storlek. Här hittar ni allt från stora lokaler med kapacitet upp till 350 sittande gäster, till mindre mötesrum med funktionella lounger. Anläggningen är utrustad med den senaste tekniken och tekniker finns alltid på plats för att garantera att allt flyter på.

Mötesvåning är 2000 kvm stor och har 14 möteslokaler i olika storlekar. Samtliga möteslokaler ligger i anslutning till rymliga lounger med ståbord och trevliga soffgrupper. På 7A Odenplan erbjuds allt från enklare frukostar till trerättersmiddagar med kapacitet upp till 350 personer. Möjligheten att abonnera hela våningen för en privat tillställningen finns självklart.

Unik takterrass mitt i city

7A Odenplans härliga takterrass vetter ut mot lummiga Observatorielunden och Vasastans takåsar. Här får ni en privat oas som värms av kvällssolens strålar med entré direkt från Odengatan. På terrassen finns två uterum med väggar och tak som enkelt kan öppnas och stängas, vilket ger möjlighet att vistas utomhus i alla väder. När kvällen sedan blir svalare finns infravärme, ljuslyktor och plädar som värmer. Tillsammans rymmer de båda uterummen sittplatser för 150 personer. Takterrassen passar utmärkt för tillställningar som företagsfesten, kickoffen eller kräftskivan.

Aktuella erbjudanden

Sommarerbjudande på unik takterrass

Avsluta arbetsveckan med en grillkväll på 7A Odenplans härliga takterrass med utsikt över ett grönskande Observatorielunden och Vasastans takåsar. Ni välkomnas med en fördrink och minglar sedan till tonerna av skön loungemusik i baren. Vi dukar upp en utsökt grillbuffé tillagad av våra kockar med stor variation av tillbehör och i baren serveras vin, öl, drinkar samt alkoholfria alternativ.

Önskar ni fortsätta arrangemanget efter klockan 23.00 erbjuds ett förmånligt bar-paket och kvällen kan fortsätta inomhus i en av våra lounger.

Paketpriser

Söndag – Tisdag (18:30-23:00)     995 SEK per person
Onsdag – Lördag (18:30-23:00)    995 SEK per person

Paketet innehåller dryckespaket, grillbuffé och tillgång till vår privata takterrass.
Gäller för sällskap mellan 50-150 personer.

Tillval

Bar-paket: från 150 SEK per person
Barpaketet inkluderar: lounge med bar och bakgrundsmusik samt dryckesbiljett
(1 glas vin/öl/cider/alkoholfritt).

 

Julen 2018 på 7A Odenplan

Tillsammans med våra gäster har vi på 7A Odenplan skapat oförglömliga julfester under flera års tid och julen 2018 blir inget undantag. Börja med att skåla in evenemanget med glögg och pepparkakor på någon av våra uppvärmda terrasser med oslagbar utsikt över Vasastans takåsar och Observatorielunden. Därefter väntar ett välsmakande klassiskt julbord i privat middagslokal med möjlighet till underhållning av olika slag. Önskar ni starta med konferens finns 13 mötesrum i olika storlekar. Varmt välkomna!

KONTAKTA OSS