7A Centralen

White wave White wave

Mötesvåning på Vasagatan med Stockholm Centralstation runt hörnet

7A Centralen erbjuder lokaler och konferensrum på Stockholms mest tillgängliga adress oavsett om det gäller stora flerdagskonferenser eller mindre möten i några timmar. Anläggningen har mötesrum i olika storlekar som alla angränsar till inbjudande lounger med panoramafönster ut mot Vasagatans myller. De generösa ytorna skapar möjlighet för utställningar och mässor mitt i Stockholm city.  7A Centralen är en modern anläggning med erfaren och engagerad personal som lägger stort fokus på det personliga mötet. I mat och dryckesväg erbjuds allt från enklare frukostar till smakrika trerätters. 7A Centralen skräddarsyr unika event utifrån era önskemål!

Upp till 150 sittande gäster

Den största lokalen rymmer upp till 150 sittande gäster i biosittning. Självklart finns även möjligheten att abonnera hela mötesvåningen vid mässor, utställningar eller större evenemang. Förutom stora konferenslokaler finns också mindre mötesrum som passar utmärkt för utbildningar, grupparbeten eller det kreativa mötet. I varje rum ingår Wifi, anteckningsmaterial, projektor eller tv-skärm. I de större lokalerna ingår även hörslinga, mygga och mikrofon. 7A Centralen har även tekniken som möjliggör livestreaming av event, hybrida event och videokonferenser för möten på distans.

Närproducerade och säsongsbetonade menyer

Mat och dryck är en viktig del av en lyckad och inspirerande mötesdag eller event. På 7A samarbetar man med erfarna cateringföretag som tar fram hälsosamma och hållbara menyer utifrån säsongens råvaror. På 7A Centralen tillgodoser man alla önskemål om specialkost och erbjuder många vegetariska alternativ. Oavsett om ni är ute efter en enklare lunch, exklusiv trerättersmiddag eller hälsosam eftermiddagsfika kommer ni inte att bli besvikna.

Aktiva pauser

7A erbjuder flertalet roliga aktiviteter som passar utmärkt i pauserna eller efter konferensen. Anläggningens bar- och kökslounge är en härlig social yta som skapar möjlighet för middagar, mingel eller afterwork. Här finns även möjlighet till matlagningsaktiviteter, provningar eller för den som är ute efter stärkande gruppaktiviteter erbjuds powerövningar och mindfulness som är perfekta aktiviteter för pausen.

KONTAKTA OSS