Loading...
Smart vektorobjekt_1

Hållbarhet

Vi vill vara en del av lösningen till en hållbar värld. Våra val och handlingar påverkar allt vi gör.

I en hållbar värld är planeten utgångspunkten, vi människor mår bra och våra ekonomiska val grundar sig på miljömässig och social hänsyn. Genom att sträva efter att arrangera event, kongresser, konferenser och resor så hållbart som möjligt bidrar vi till att nå en hållbar utveckling.

Som mötes- och eventbolag arbetar vi utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Med utgångspunkt i social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Vi vill vara del av lösningen till en mer hållbar värld, inte problemet. I vårt hållbarhetsarbete har vi följt ISO 20121, ledningssystemet för hållbarhet vid evenemang, och utgår från Det Naturliga Stegets principer för hållbar utveckling för att veta hur vi kan uppnå våra uppsatta mål.

Blick ska verka för ständig förbättring i hållbarhetsarbetet och så långt det är möjligt och sträva efter en långsiktigt hållbar utveckling i våra dagliga arbetsuppgifter och vid produktion av våra event.

Läs mer
Så tänker du hållbart vid årsstämma
Hållbarhetstips – Transport
Hållbarhetstips – Mat och dryck

hallbar_1

HÅLLBARHET I PRAKTIKEN

Tillsammans med våra kunder vill vi ta vårt ansvar

halbar_2

Vi är ödmjuka inför våra utmaningar med att göra vår verksamhet helt hållbar, men vårt övergripande mål är att endast leverera hållbara event. Som eventbolag är det självklart viktigt att lyssna på kundernas förväntningar och krav. Vår ambition är att vi ska ha ledartröjan och pusha i rätt riktning för att göra alla våra event mer hållbara. Vårt hållbarhetsarbete ska genomsyra allt vi gör och de vi samarbetar med.

Hållbarhet inom
Avfall
Boende
Mat & Dryck
Mångfald
Resor till & från våra event

Vi på Blick har kontinuerlig dialog med hållbarhetsrådgivare Simon Strandvik på Greentime som uppdaterar oss inom hållbarhet och stöder oss i vårt hållbarhetsarbete.

Smart vektorobjekt_1

Med engagerad och hållbarhetsutbildad personal arbetar Blick proaktivt med att vara en del av lösningen till en mer hållbar värld, inte problemet. Blick vill förändra och påverka där det finns möjlighet, vilket jag kan intyga. Det är beundransvärt att Blick förstår sin roll och tar ansvar genom att sätta hållbarhet i fokus för sin verksamhet. Fler eventbolag borde följa efter.

– Simon Strandvik, VD Greentime

Att koordinera ett möte kräver resurser och tid.


Vill du boka ett möte eller event?

Att koordinera ett möte kräver resurser och tid.


Vill du hitta rätt plats för ditt möte?

Här finns vi

Vårt kontor ligger i Älvsjö, ett stenkast från Älvsjö station.
Kom gärna in på en fika om du har vägarna förbi!


Copyright © Blick Möteskonsult AB 2017

Scroll Up