7 november, 2022

En Företagsfest är alltid en Företagsfest men-Hur överaskar man sina deltagare!?

  1. Börja med själva inbjudan. Istället för ett mail med en kallelse-tänk till! Är det runt Påsk, lägg ner en inbjudan i ett litet Påskägg med lite Godis. Är det en sommarfest för personalen, skicka ut en badtoffla med datum, tid och plats. En inbjudan ska besvara frågorna var, när och hur. Mellan vilka tider är eventet? Ska man komma hungrig eller äta innan? Ge tillräckligt med information för att gästerna ska slippa höra av sig med en massa frågor men spara lite information om vad som skall ske.
  2. Festen. Nu har Du förväntningarna på Dig. Mottagandet kan börja redan vid hämtning. Hyr in en buss som tar er till hemlig plats. Gärna ett abonnerat ställe där ni kan styra lite som Ni själva vill. Dela ut en Goodiebag när de stiger på med något gott att dricka inuti och styr upp stämningen med lite härlig musik.
  3. Aktiviteter. Istället för att bli serverad mat. Dela in deltagarna i olika grupper och laga maten själva. En grupp gör såsen, en salladen, en fixar dukning en serverar dryck och en steker fisken. En annan aktivitet kan vara att sätta färg på eventet! Köp in lite målarfärg, penslar och canvastavlor och låt deltagarna skapa fritt. En kreativ aktivitet som skapar många skratt, och som kan bli än roligare om man avslutar aktiviteten med konstutställning och låt dem ta del av varandras verk.
KONTAKTA OSS