3 juni, 2019

Nu lanserar vi hittakonferens.se!

Hittakonferens.se - din lian i konferensdjungeln

Din lian i konferensdjungeln, din fyr i mötesdimman och din kompass i mötesskogen! Vi är inga copywriters, så ni får ursäkta vår krystade slogan. Det vi däremot kan är möteslokaler och konferensanläggningar.

Med hittakonferens.se utvecklar vi nu vår populära bokningstjänst med en ny sökportal och bokningsplattform. Vårt mål är att hittakonferens.se ska bli det självklara valet för dig som mötesbokare när du behöver hitta en konferensanläggning eller möteslokal – oavsett var i Sverige ni ska konferera.

hittakonferens.se kan du söka bland Sveriges konferensanläggningar och eventlokaler – allt från små herrgårdar till stora kongresscenter. Tjänsten är helt kostnadsfri och sparar dig tid. Sök fritt i fritextfältet eller välj alternativ i rullmenyerna för att få förslag på anläggningar som passar era behov. Behöver du hjälp kan du chatta med oss direkt.

Hitta konferens sökfunktion konferensanläggningarNär du hittat en anläggning som tilltalar dig skickar du enkelt en förfrågan till våra bokningsförmedlare. I formuläret kan du välja om du vill ha fler förslag i samma område, eller andra lokaler med liknande förutsättningar. Vi kollar upp tillgängligheten och återkommer till dig inom kort med priser och fler förslag om så önskas. För ytterligare avlastning och tidsbesparing inför konferensen kan du självklart nyttja Blicks tjänster inom deltagarhantering och eventkoordinering som vanligt.

Psst! Vi bjuder in dig som bokar möten och konferenser till vårt lanseringsevent den 17 juni. Läs mer och anmäl ditt intresse här.

Ge oss ett uppdrag!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
KONTAKTA OSS