23 januari, 2018

Boka sommarfesten redan nu med våra färdiga paket

Är du den ofrivillige eventplaneraren på ert företag? Eller kanske en frivillig sådan men har lite ont om tid just nu? Då har vi lösningen. Boka ett av våra färdiga sommarfestpaket så slipper du stressa när juni väl är här.

Paket 1: Till havs – Segling och grillmiddag

Segling är en mångsidig aktivitet som lätt anpassas efter era önskemål. Vill ni hugga i är seglingen en idealisk plattform för teambuilding, och vill ni bara njuta blir båten en flytande lounge med sol i sittbrunnen och ett glas bubbel i handen. Vill ni utmana kollegorna anordnas en kappsegling och har ni långväga gäster på sommarfesten kanske en tillbakalutad sightseeing passar bäst.

Efter seglatsen landar ni på Kastellholmen där en egen grillkock står till er tjänst under en härlig middag.

Pris: 1795:-/person ex moms (10-30 personer). Dryck tillkommer.
För större sällskap – be om offert.

Ingen tidigare seglingserfarenhet behövs, erfarna skeppare från vår samarbetspartner Öppet Hav finns alltid med ombord.

Paket 2: Sommardoft – Doftprovning och terrassmingel

Med sommaren kommer blomsterdoft…eller kanske någon annan spännande vällukt! Detta sommarfestpaket på Elite Arcadias härliga terrass passar bäst för lite mindre grupper, 10-35 personer.

Sniph är prenumerationstjänsten där du får en ny parfym i brevlådan varje månad. Deras doftprovning är ett annorlunda inslag på festen, konferensen eller kickoffen. Hitta nya favoritdoften på årets sommarfest, eller diskutera med kollegan vilka minnen de olika dofterna framkallar – farmors sommarstuga, den första varma sommarkvällen eller din högstadiekärleks favorittröja?

Elite Arcadia erbjuder en lugn oas mitt i centrala Stockholm. I deras lummiga trädgård dukar vi upp till mingel med snittar, tapas och bubbel och gör sommarfesten komplett när både lukt- och smaksinne får sin beskärda del.

Pris: 1210:-/person ex moms*

* Pris inkluderar 7 ml av aktuell doft/person från Sniph, 1 glas bubbel & mingeltallrik. Priset är beräknat på 35 pax.

Maila oss för mer information eller för att boka årets mest väldoftande event!

Paket 3: Större sällskap/välj själv

Hör av dig så sätter vi ihop en sommarfest helt efter dina önskemål. Meddela oss antal personer och en budget så lovar vi att vi hittar något som passar er! Vi jobbar med en mängd olika aktivitetsbolag och vår bokningstjänst har stenkoll på hotell, mötesanläggningar och eventlokaler som passar stora som små budgetar.

Skicka en förfrågan till oss

KONTAKTA OSS