24 februari, 2017

Blick Vänner i fokus: Nobis

#Blickvänner – Vi har kollat läget med Cecilia på Nobis

Hej Cecilia,

Du arbetar ju övergripande med alla era anläggningar och har mycket kontakt med kunder vad gäller just möten och events, hur skulle du säga att ni sticker ut vad gäller just matupplevelsen kopplat till detta?
– Idag har vi 6 anläggningar i Stockholm som alla har olika inriktning vad det gäller maten. Vi fokuserar på närodlat och närproducerat. Vi har bara svenskt kött på samtliga utav våra hotell och restauranger. Vi är en koncern där maten ligger mycket i fokus. Nobis AB ägs av familjen Catenacci, där Stefano arbetar mycket aktivt för att säkerställa den bästa kvalitén på samtliga av våra anläggningar.

Vi ska ju ha en gemensam Dinner Jumping här snart, där vi besöker Stallmästaregården, Hotel Skeppsholmen och Operakällaren – berätta kort om vad vi kan förvänta oss på respektive plats?
– Här kommer ni att få ”smaka på” 3 av våra anläggningar. Få känna de olika inriktningarna utav mat samt få en känsla av vad vi står för och vill erbjuda er. Våra anläggningar lägger ner oerhört mycket tid på högkvalitativ mat, bra råvaror och vackra upplägg.
På Stallmästaregården kommer vi få smaka på Sverige, med en twist på 2017. Vi arbetar med Svenska traditioner på alla sätt. Skeppsholmen erbjuder skandinavisk mat och ett modernt tänk. Rena smaker som gifter sig med varandra. Operakällaren talar sitt egna språk. Här kommer vi få avnjuta en underbar dessert med vin som är noga utvalt. Vi kommer även få smaka av vårt egna konditoris små kaffegodis.

Jag vet att ni även arbetar aktivt med ett antal välgörenhetsprojekt, såsom Project Playground och Chiparamba men ni har ju även en egen stiftelse till förmån för UNICEF, vad innebär det?
– Vid varje måltid som äts hos oss ger vi 10 kr till UNICEF. Dessa pengar åker vi ner med. De senaste åren har vårt fokusområde varit att borra brunnar, för att tillföra friskt vatten och där de kan tvätta sig rena. Vi samlar in pengar både ifrån maten samt att vi har olika välgörenhets galor varje år. Vi skänker dryga 10 000 000 miljoner varje år.

Kila in här och hitta mer inspiration från Blick Vänner!

KONTAKTA OSS