11 februari, 2020

8 nya konferensanläggningar att hålla koll på


Ellery Beach House

Det händer mycket både hos oss på Blick och bland event- och konferensanläggningarna på marknaden. Om tiden är knapp kanske det periodvis känns helt omöjligt att hänga med. Lugn, bara lugn, vi hjälper dig! Här nedan har vi sammanställt en lista med de nyaste tillskotten.

 

1. Ellery Beach House, Lidingö

Längst ut på Elfviks Udde på Lidingö öppnar Stockholms nyaste resort fyllt med restauranger, möten, pooler, padel, musik och människor – Ellery Beach House. Det lantliga landskapet gör att citylivet känns långt borta, trots att Ellery endast ligger 20 min från stan. Till Ellery kommer ni för att konferera och kläcka genialiska idéer, i Lindbergh Ballroom kan ni vara upp till 250 personer. Ellery Beach House öppnar i slutet av augusti 2020.

2. Elite Hotel Södertälje

Elite Hotels of Sweden, omvandlar AstraZenecas f.d. huvudkontor till ett högklassigt destinationshotell. Hotellet har ett vackert läge i Norra stadskärnan intill Södertälje kanal. Hotellet kommer erbjuda ett flertal restauranger, en stor konferensanläggning med plats för både små och stora möten samt en härlig spa-anläggning. Elite Hotel Södertälje beräknas öppna hösten 2020.


Clarion Hotel & Congress Sea U

3. Clarion Hotel & Congress Sea U

På Helsingborgs bästa läge, vid kajen mitt i centrum, öppnar Clarion Hotel & Congress SeaU. Hotellet blir ett stort och lyxigt konferenshotell med en kongresshall som rymmer hela 1250 personer. På hotellet kommer ni kunna avnjuta en drink i skybaren, äta mat i restaurangen signerad Marcus Samuelsson eller ta ett dopp i takpoolen. Hotellet kommer att öppna februari 2021.


Scandinavian XPO

4. Scandinavian XPO, Arlanda

I området kring Stockholm Arlanda Airport skapas nu Sveriges nya mäss-, event- och mötesplats, Scandinavian XPO. Lokalerna är anpassade för upp till 8 500 gäster – och alla typer av evenemang, mässor, möten, galamiddagar, konserter och idrottsevenemang. Mötesarenan Scandinavian XPO är Sveriges nya mötesdestination på över 40 000 kvm som innehåller tre mässhallar, men också sköna loungemiljöer, hotell, restauranger, barer, cafeer, eventytor, konferensrum, träningscenter, golf, läkarmottagning och flera aktiviteter som engagerar och inspirerar. Portarna för Scandinavian XPO slår upp i november 2020.


Elite Hotel Skellefteå

5. Elite Hotel Skellefteå

Mitt i centrala Skellefteå öppnar det som kommer att bli en av världens högsta träbyggnader – nämligen Elite Hotel Skellefteå.  I det 20 våningar höga trähuset med tillhörande byggnad kommer det att byggas 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1200 personer, ett flertal konferens- och mötesrum, en restaurang samt skybar med takterrass och en fullfjädrad spa-anläggning med spektakulär panoramavy.  Den som väntar på något gott får vänta lite till, hotellet planeras att öppna våren 2021.


Hotel Giò

6. Hotel Giò, Stockholm

Det nya Best Western hotellet Giò ligger ett stenkast från den natursköna Hagaparken i Solna i Stockholm. Signaturhotellet är inspirerad av 50-talets Pirellihöghus i Milano, och är döpt efter dess arkitekt och formgivare: Giò Ponti. På Giò finns möjligheter för att anordna event, mingel, frukostmöten eller intima livespelningar. Det är därför Giò kallas ”The social hub hotel”. Den största lokalen Vardagsrummet rymmer upp till 100 personer. Hotel Giò öppnar i mars 2020.

7. Comfort Hotel Arlanda

I februari i år invigdes Comfort Hotel Arlanda – ett helt nytt hotell på Arlanda med endast ett par minuters promenad till Sky City. Hotellet har hela 503 rum, 4 funktionella möteslokaler som rymmer mellan 14-24 personer.

8. Scandic Örebro Central

Med ett centralt cityläge i Örebro öppnar Scandic Örebro Central. Hotellet blir ett viktigt tillskott till de två redan väletablerade Scandic-hotellen i Örebro och adderar ytterligare 160 hotellrum. Hotellet kommer att ha flexibla konferensmöjligheter, fitness, restaurang – och bardel. Hotellet kommer att öppna under 2021.

Vill du ha hjälp med att boka någon av nämnda anläggningar till ert kommande möte eller konferens?
Prova vår kostnadsfria bokningstjänst genom att maila bokningen@blick.se.

KONTAKTA OSS