6 februari, 2018

7 annorlunda aktiviteter till er nästa konferens eller kickoff

När man konfererat i ett par timmar kan det vara skönt att sträcka på benen, byta miljö och ge hjärnan en chans att fokusera på annat än Powerpointpresentationer, budgetrapporter och diagram. Det finns en uppsjö av olika aktiviteter som lämpar sig väl för konferens, men kanske har du inte tänkt på dessa aktiviteter utöver det vanliga?

Maila oss för mer information och priser om nedan aktiviteter.

1. Zombie Escape Teambuilding

Världen har näst intill gått under och det är upp till dig och dina kollegor att rädda den. Teambuilding på högsta nivå när ni jagas av blodtörstande zombies. Ta er igenom en den enorma forskningsanläggningen bemannad med statister och utrustad med avancerade effekter, och försök rädda världen genom att finna motgiftet. Beväpna er för närstrid och samla ert mod för ni kommer att behöva det! Passar både stora och små grupper.

2. Klättring

Här gäller det för deltagarna att ta steget utanför trygghetszonen och ta kontroll över svindeln. Klättra uppför (topprepsklättring) eller fira er nedför (rappellering) en klippvägg under guidning av kunniga instruktörer. Utmana er själva att nå toppen, kanske som del av en konferens där ni just presenterat nya företagsmål, eller ta steget ut över klippkanten i en övning som uppmanar till att våga satsa! Rappellering är inte lika fysiskt krävande som klättring uppför och passar därför bra för de flesta grupper.

3. Egen musikvideo

Har vi inte alla någon gång närt en dröm om att bli pop- eller rockstjärna? I den här aktiviteten delas ni upp i produktionsteam och gör er alldeles egna musikvideo. För den som inte gillar att stå framför kameran finns även chans att få vara regissör för en dag. Erfarna redigerare klipper ihop materialet till ett häftigt resultat som ni sedan tävlar mot varandra med under kvällens gala där det vinnande bidraget koras. Gruppens förmåga att planera, delegera och agera sätts på prov när ni tilldelas professionell videoutrustning för att skapa ett oslagbart mästerverk.

4. SUP Polo

En blandning mellan handboll och vattenpolo på surfbrädor – utmanande för både bollsinne och balans! Sittandes eller liggandes på en SUP-bräda (Stand Up Paddle board) gäller det för spelarna att få bollen i motståndarnas mål. Reglerna är få och spelet är kort, snabbt, lätt kaotiskt och fantastiskt underhållande. Boka in SUP Polo till sommarens möte och räkna med att bli blöt!

5. Human Logo

Med den här aktiviteten lyfter ni er nya logotyp, ert företagsnamn eller slogan genom en samarbetsövning som låter företagets anställda skapa ett storformat av motivet ni väljer. Aktiviteten är samtidigt en symbolisk handling som visar att varje medarbetare är en viktig del av ert företag. Välj själva om ni vill berätta vad aktiviteten utmynnar i, eller om det blir en överraskning när filmen som klippts ihop från fasta och flygande kameror visar den häftiga processen och det snygga färdiga resultatet!

6. Osynlig utställning

Utmana dina kollegor med en unik resa till en osynlig värld, där ni måste förlita er på en blind eller synskadad guide och varandras hjälp. Under en timme i totalt mörker ska ni utforska 6 olika vardagssituationer ni aldrig kunnat föreställa er tidigare. Upptäck hur världen förändras när ett sinne utesluts, lär känna en ny sida av dina kollegor och upplev bekanta situationer från ett ovant perspektiv.

7. Doftprovning

Piggelinglass, jenka, ett nyöppnat kaffepaket. Dofter fångar dina känslor och tar dig till andra platser. Ta chansen att förkovra dig i ditt kraftfullaste sinne och få en crash-course i parfym!

Vår Blick-Vän Sniph (bilden) är prenumerationstjänsten där du får en ny parfym i brevlådan varje månad. Deras doftprovning är ett annorlunda inslag på festen, konferensen eller kickoffen. Hitta nya favoritdoften på årets sommarfest, och försjunk i spännande diskussioner med kollegorna om vilka minnen de olika dofterna väcker hos just dig –varma barndomssomrar, en utlandssemester eller din favoritbokhandel?

Just nu ingår Sniph i vårt sommarfestpaket – läs mer och boka här! 

Maila vår bokning för mer info och priser.

KONTAKTA OSS