Vår Gård Saltsjöbaden

White wave White wave

Upplev mötet mellan hav & land

Alldeles intill Baggensfjärdens glittrande vatten reser sig Vår Gårds tinnar och torn över lummiga ekar. Här slås man av en fantastisk arkitektur med anor från 1800-talet och vackra välbevarade omgivningar som omsluter anläggningen. Havet och naturen har en stark närvaro vilket ger en känsla av frihet, lugn och eftertanke. Oavsett årstid eller ändamål finns Vår Gård tillgängligt med stor kapacitet och värme för att tillgodose ert möte på bästa sätt.

Personlig service

Vår Gård är en prisad konferensanläggning med många återkommande gäster från när och fjärran. Här finns plats för både små som stora möten att utvecklas och inspireras. Den varma personliga servicen och viljan att få sina gäster att känna sig som hemma genomsyrar hela huset. I restaurangen väljs närproducerade råvaror med omsorg och kulinariska rätter skapas med stor matglädje. Huset kan även stoltsera med ett eget bageri och tre prisbelönta bagare som dagligen bakar nybakt bröd och delikata bakverk.

Konstvisning

Sedan historiens början har konsten varit en viktig del av Vår Gård och storslagna verk från den svenska konstnärseliten pryder väggar i rum och korridorer. Möt målningar och dess berättelser av bl.a. Axel Törneman, Olle Baertling och Carl Milles på en spännande konstvisning genom husets alla vinklar och vrår. Välkommen till Vår Gård och Ditt Möte!

KONTAKTA OSS