The Winery Hotel

White wave White wave

Vin, mat och livsnjuteri

The Winery Hotel är Sveriges första urban winery hotel. Med egen vinproduktion på hotellet och den egna vingården Terreno i Toscana skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.

På The Winery Hotel finns två restauranger öppna för lunch och middag, en vinbar i lobbyn samt en takbar under sommaren. Restaurangen Winery Kitchen har mat och vin i kombination som specialitet och den italienska trattorian Terreno Deli serverar toskanska smaker i en lättsam och uppsluppen miljö. Takbaren med pool, musik, vin och pizza är en plats för njutning under årets soliga dagar.

En design inspirerad av vinets värld

Även designen på hotellet inspireras av vin- framställningen. Miljöerna är inspirerade av Brooklyns industriområden och Toscanas marknadsplatser. En harmonisk design som hittar balans i kontrasterna mellan det urbana och det rurala.

En mötesplats

Att mötas på The Winery Hotel innebär en ny upplevelse. Här är innovation och nya idéer en naturlig del av vardagen. Tankarna lockas in i nya banor och inspirerar till framgångsrika insatser. Flera konferens- och eventlokaler i olika storlekar uppfyller olika behov och önskemål, alla med den senaste tekniken.

Eget vineri och vinframställning i lobbyn

Om du vill lära dig mer om vin är det här platsen för dig. Gå en guidad tur i vineriet och följ druvans väg från fält till flaska eller njut av en lärorik vinprovning. Här finns även särskilda vinomater för spontana vinprovningar på egen hand. Förutom The Winery Hotels egenframställda vin och de från den egna vingården Terreno i Toscana serveras här vin från hela världen i olika stilar.

Att ta sig till the winery hotel

På The Winery Hotel bor du både nära Stockholm city och fina naturområden med Hagaparken som närmsta granne. Flygbussarna till Arlanda stannar precis utanför, vid hållplats Järva Krog och tar dig till/från Arlanda på 30 minuter. På gångavstånd från hotellet finns Arenasta- den med Mall of Scandinavia, Friends Arena, flertalet företag och snabba kommunikationer till Bromma flygplats. För de som väljer att färdas med bil finns 128 parkeringsplatser, både utomhus och i garage.

KONTAKTA OSS