Stockholm City Conference Center

White wave White wave

Minimöte, megaevent och allt däremellan

Inget möte är det andra likt. Deras lokaler inspirerar till oanade möjligheter för din konferens, ditt event eller din fest. I hjärtat av Stockholm erbjuder de 50 mötesrum i alla tänkbara storlekar, fördelade på två hus – Norra Latin och Folkets Hus. Kongresshallen rymmer närmare 1400 personer, där välkomnas event i större skala. De ordnar all teknik som kan behövas från ljus, ljud och bild till streaming. Vill du istället samla styrelsen, anordna en kickoff eller boka ett kundmöte rekommenderar vi gärna något av deras klassiska och moderna mötesrum.

Stockholm City Conference Center-Kongresshallen-1000x445

Det är ofta det lilla extra som förgyller ett evenemang

Det är ofta det lilla extra som förgyller ett evenemang eller förstärker ett budskap. Det gäller inte bara miljön och lokalerna utan även mat och dryck. Anläggningen har en fantastisk miljö att utgå ifrån, och strävar efter att den känslan även skall prägla det som serveras och den upplevelse man tar med sig hem. Varmt välkommen att boka Stockholm City Conference Centre – Norra Latin & Folkets Hus.

Aktuella erbjudanden

Citymöte på Stockholm City Conference Center – från 449 kr/person

Möte mitt i City! Mitt i Stockholm hjärta, i Norra Latin och Folkets Hus finns lokalerna och den perfekta inramningen för ditt möte eller konferens. Nu erbjuder de förmånliga priser från 499 kr ex moms/ person – där lokal samt förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe ingår.Vill du avrunda med en sprakande fest, ett mingel eller en härlig middag hjälper naturligtvis till med det också!


Vid nybokningar med genomförande fram till 30 september 2018 erbjuder vi förmånliga priser för ditt Citymöte från 499 kr ex moms/person. Alla priser är exklusive moms och per person. Med reservation för ändringar.

Bokningskod: CITYMÖTE

Läs mer och boka här: http://www.stoccc.se/citymote/

KONTAKTA OSS