Sheraton Stockholm Hotel

White wave White wave

Perfekt läge mitt i Stockholm

Beläget mitt i city, med bedårande Gamla Stan åt ena hållet och det snabba Arlanda Express-tåget åt det andra, vilket gör hotellet till den perfekta mixen mellan möten, affärsliv och nöjen. Med 465 rum varav 29 är sviter, är Sheraton Stockholm Hotel den perfekta destinationen för mötes- och affärsresenärer. Hotellet har 15 konferensrum är flexibla och passar för styrelsemöten, representation, konferenser, mässor och banketter.

Sheraton Stockholm Hotel-hotellrum

Sheraton Sleep Experience

Ladda batterierna i deras sköna säng ”Sheraton Sleep Experience”, luta dig tillbaka med smarta bekvämligheter och håll dig uppkopplad. Här finns allt du behöver för en bekväm vistelse i centrala Stockholm.

Boka Sheraton Stockholm för att uppleva och utforska Stockholm på bästa möjliga sätt.

Mischa-Billing-2048-x-1536

Sheraton Stockholm lanserar ”Sheraton Paired X Mischa Billing”!

Ett bra möte består inte bara av oväntade relationer människor emellan, utan även av oväntade matupplevelser. Därför introducerade vi i mitten av Februari, 2018 ”Sheraton Paired X Mischa Billing”, ett unikt koncept där mat och dryck i kombination står i fokus! Tillsammans med köksmästaren Frederic Bertuit har Mischa Billing tagit fram en rad nya konferensmenyer där smakupplevelsen står i centrum.

KONTAKTA OSS