Kastellet Stockholm

White wave White wave

Njut av avskildheten och utsikten mitt i Stockholm

Kastellet Stockholm, som det ser ut idag, stod klart 1848, men har anor från 1660 talet. Varje dag hissas flaggan på Kastellets topp som en symbol för att Sverige är i fred.
Här blir ert evenemang – oavsett om du vill konferera, mingla, kalasa, nätverka – något utöver det vanliga. Med storslagen utsikt mot Södermalm, kryssningsterminalerna och strömmens in- och utlopp ligger även Kastellets borggård. En avskild utomhusyta för grillkvällar, mingel, företagsträffar, mottagningar, eller helt enkelt för pauser.

Välkommen till unika lokaler

På Kastellet Stockholm konfererar ni i vackra, inspirerande lokaler som erbjuder arbetsro och trivsel. De har plats för er, vare sig ni är 4 eller upp till 50 deltagare.

Kastellet består av två konferensplan. I nedre planets mitt ligger konferenslokal Gunrummet och i flyglarna konferensrum Fylgia och Lilla Mässen. I tornrummet hittar ni vackra konferensrummet Kajutan med två tillhörande terrasser med magisk utsikt. Genom samarbete kan de även erbjuda konferenslokal Kolskjulet, med kapacitet på upp till 80 personer.

Segelkronan

M/S Segelkronan ligger förtöjd på Östra Brobänken, ett stenkast från Kastellet. Här serveras lunch, tillagad ombord av våra skickliga kockar, serverad av vår duktiga personal. De sätter stor vikt på matens kvalitet och smak, och nöjer sig inte med att enbart servera lunch, du ska bli väl omhändertagen, äta gott och lämna M/S Segelkronan mätt och belåten. För att äta lunch på Segelkronan behöver ni boka bord senast dagen innan.

KONTAKTA OSS