Karlstad Congress Culture Centre

White wave White wave

Toppmodernt och flexibelt kongress- och kulturhus!

Med Klarälven och vacker natur som närmaste granne, med restauranger, nöjen och shopping pulserande runt hörnet är det lätt att inspireras till både trevliga och effektiva arrangemang. Natur, närhet, puls och att samtidigt ta vara på din tid – i en härlig kombination. Arrangera konferens, event eller kongress på Karlstad CCC, ett toppmodernt och flexibelt hus för alla typer av möten. De har en hög ambitionsnivå när det gäller service, värdskap, kundnöjdhet och kvalitet. Karlstad CCC vågar dessutom hävda att de lyckats väl då de kan stoltsera med 97 % kundnöjdhet.

Se mer av Karlstad CCC här!

Kongress

Karlstad CCC har plats för sammanlagt 4 500 gäster varav 1 620 i deras största lokal. Ett flexibelt hus skapar möjligheter för både väntade och oväntade möten. Karlstad CCC skapar mötesplatser efter era önskemål och de smarta utställningsytorna möjliggör att ni får ut det mesta av ert arrangemang. Restaurangen Karl IX har kapacitet för 1 200 sittande gäster och om vädret tillåter kan ni njuta av deras stora brygga som ligger i anslutning till huset, vid Klarälvens strand.

Konferens

Karlstad CCC totalt 18 möteslokaler med kapacitet från 6 till 1 620 personer. Med Klarälven direkt utanför fönstret; läget i centrum med närhet till boende, kommunikationer, shopping och citypuls; är det lätt att trivas och inspireras till både trevliga och effektiva arrangemang.

Event & Kick off

Tillsammans ramar Karlstad CCC in ert nästa event eller kick off och skapar ett helhetsintryck, oavsett vilket tema ni önskar. Med professionella projektledare och en rutinerad köks- och servisstab lyfts ert event till nästa nivå, med helhetslösningar – från idé till genomförande. I möten uppstår nya berättelser och nya historier tar sin början. Deras ambition är att vara en del av den berättelsen. Finnas där, utan att störa, för att förändra begreppen och överraska dig som gäst. Så att din historia kan lyfta, och berättas på dina villkor.

Välkommen att boka Karlstad CCC!

KONTAKTA OSS