Kämpasten

White wave White wave

Möts med naturen runt hörnet

Kämpasten är en förstklassig mötesanläggning som är naturskönt belägen vid Mälarens strand i Sigtuna. Endast 20 minuter från Arlanda och 40 minuter från Stockholm eller Uppsala. Här möts gästerna av en varm och välkomnande känsla där Kämpasten alltid strävar efter att ge högsta möjliga kvalité på mat, dryck och miljö genom deras goda och hållbara värdskap.

Kämpasten_Fika_Café

Säsongsanpassad, hållbar och närproducerad mat

Restaurangen har utsikt över vattnet, bar och ett stort sällskapsutrymme med utgång till en härlig terrass. Miljön är optimal för nätverkande som ibland kan vara minst lika viktigt som själva mötet. Restaurangen serverar god och vacker mat som är hämtad från det svenska skafferiet inspirerad av världens kök. Kämpasten strävar alltid efter en så säsongsanpassad, hållbar och närproducerad mat som möjligt som också är näringsrik.

Kreativ-mötesmiljö-på-Kämpasten-i-Sigtuna-772x314

Optimal miljö för nätverkande

Naturen och miljön runt omkring Kämpasten erbjuder fina promenadslingor, sjöbastu och badbrygga samt ledarledd gymnastik. Möjligheten för fysisk aktivitet hjälper gästerna att orka sitta långa dagar i möten och ändå hålla kreativiteten på topp. Välkommen att boka Kämpasten!

KONTAKTA OSS