Flygbussarna Charter

White wave White wave

Busstransporter av högsta kvalitet

Flygbussarna Charter erbjuder resor med charterbuss anpassade efter er önskan och vision. Beskriv ert behov så gör vi tillsammans allt vi kan för att uppfylla era önskemål. Finns önskemål om enklare mat och/eller dryck i samband med avresa, som till exempel frukost, hjälper de gärna till med att ordna det. De kan också ordna med guidning på svenska, engelska och tyska. Önskas guidning på annat språk använder de sitt nätverk för att få tag på en duktig guide.

Små eller stora grupper, korta eller långa transporter

Boka Flygbussarna Charter för både små och stora grupper, kortare resor/transporter i Stockholmsområdet och längre resor i Sverige, Norden eller varför inte Europa?

Högkvalitativa bussresor

Flygbussarna Charter har lång erfarenhet av att arrangera högkvalitativa bussresor. Deras förare är skickliga yrkesförare och trivs i rollen att ge bästa service till sina kunder. Deras fordon är moderna och stilrena med den senaste tekniken vad det gäller säkerhet, miljö och komfort. Självklart finns laddstationer för t.ex. mobiltelefoner och surfplattor samt gratis wifi. När ni bokar resan med Flygbussarna Charter kan ni vara trygga i att de kommer att leverera en reseupplevelse i toppklass, oavsett hur era önskemål ser ut.

Flygbussarna Charter är en del av Merresor där även varumärken som Flygbussarna, Flygbussarna Door to Gate, Båtbussarna, Snälltåget och Bussaktuen ingår. Merresor ägs av koncernen Transdev och tillhör området för kommersiell trafik. 

KONTAKTA OSS