First Hotel Norrtull

White wave White wave

Hotell med flygbussarna utanför dörren

First Hotel Norrtull ligger i centrala Stockholm, vackert beläget i Vasastan på S:t Eriksgatan och nära till Sveavägens puls. Hotellet ligger i direkt anslutning till den nya Hagastaden och nya Karolinska universitetssjukhuset. Flygbussarna från Arlanda flygplats samt lokalbussar stannar bokstavligt talat precis utanför entrén, och inom ett par kvarter ligger pendeltåg och tunnelbana. Byggnaden kallades i folkmun ”Spritborgen”, som vittnar om forna tiders alkoholpolitik. Än idag kan man se spår av den gamla tidens aktiviteter med lastbryggor och hissar. Tidigare gick det även tågräls från Norra station direkt in i byggnaden.

Konferens & möten i Stockholm

Boka konferens, möten och events i Stockholm på First Hotel Norrtull i Vastastan, med Flygbussarna rätt utanför dörren. Deras konferenslokaler har en unik atmosfär och all den utrustning som en effektiv konferens kräver. På First Hotel Norrtull finns även olika typer av erbjudanden för hel- och halvdagskonferenser, eller konferenspaket med övernattning. Kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy mötet eller konferensen hos oss på First Hotel Norrtull i Vasastan i Stockholm.

Hotell med fascinerande historia

Byggnaden som First Hotel huserar i är K-märkt och har ett historiskt och arkitektoniskt värde. Den uppfördes 1923 som centrallager och huvudkontor för AB Vin & Spritcentralen, som fram till 1994 hade monopol på tillverkning och import av alkohol i Sverige.

KONTAKTA OSS