Blique by Nobis

White wave White wave

Modernt hotellkoncept i hjärtat av Stockholms galleridistrikt

Blique by Nobis är ett modernt hotellkoncept där arkitektur och design går sida vid sida med olika former av estetiska uttryck. På generösa sociala ytor skapas ett levande community bestående av ett hotell, två restauranger, stora flexibla mötes- och eventlokaler, en grönskande innergård och en takterrass med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar.

Eventlokalen Blomsterkiosken på Blique by Nobis

Generösa sociala ytor

På Blique by Nobis finns stora och flexibla möjligheter för att typer av möten och event. Den största eventlokalen Blomsterkiosken erbjuder 370 moderna kvadratmeter med naturligt dagsljus och en innergård med grönskande pergola i direkt anslutning. Blomsterkiosken rymmer 200 personer i biosittning eller upp till 300 personer i stående mingel. Utöver den stora eventlokalen finns 10 mötesrum om 13-90 kvm för presentationer, releasefester, middagar, pressfrukostar och konferenser.

Rund bardisk inne på Blique by Nobis

En kreativ mötesplats

Med ena foten i artistiska Vasastaden och den andra i nya, växande Hagastaden har vi ett fantastiskt läge mitt i hjärtat av Stockholms Galleridistrikt. Vår förhoppning är att bli en social samlingsplats för kreativa möten och händelser. Lokalerna i kombination med den rymliga innergården möjliggör välkomstdrinkar och mingel utomhus kombinerat med presentationer inomhus – ett perfekt upplägg för produktlanseringar, utställningar, fester och konferenser.

Dubbelrum med säng på Blique by Nobis

Tidlös design

Rummen på Blique by Nobis är trivsamma, välplanerade och yteffektiva. Här har vi med Wingårdhs arkitekter, under ledning av stjärnarkitekten Gert Wingårdh, jobbat med höga krav på kvalité och tidlös design. Välj mellan Sleep Rooms utan fönster, Blique Roomsmed fönster eller Studios med pentry för längre vistelser.

KONTAKTA OSS