Aronsborg

White wave White wave

Kärlek, omtanke och choklad

Portarna öppnade här redan 1989 och Aronsborg är byggt från första grundsten till sista takplatta för att ge bästa möjliga miljö för konferenser och möten. Därför kan man nu erbjuda en meriterad och ambitiös anläggning med stort hjärta för människor i möten – precis som det ska vara! Här välkomnar de med glädje upp till 500 mötesdeltagare till totalt 22 anpassningsbara lokaler. Det ena mötet blir aldrig det andra likt eftersom individuella behov tillgodoses ända ned till minsta stolsplacering och klockslag, vilket gör att man får konferensen exakt så som man vill ha den.

Aronsborg Chokladprovning

Gastronomifokus

Med choklad som ett av ledorden kan inte måltiderna på Aronsborg bli annat än en gastronomisk njutning. 6 restaurangutrymmen ger stort urval och dukar upp möjligheter för festmiddagar, grillkvällar, tapas, kräftor eller chokladfrossa – för att bara nämna några.

Båthamn Aronsborgsviken

Naturnära

Stora ytor utanför anläggningens portar ger stora möjligheter för konferensaktiviteter. Vädret kanske ruskar och regnet öser ned, men det finns ingen anledning att misströsta: inne på Aronsborg erbjuds smakprovningar av finaste slag av choklad, matlagningsaktiviteter och relax bland annat. Vid Aronsborgs vik i Mälaren, i natursköna omgivningar finner man utan problem ro för effektiva möten. Det är smidigt att ta sig hit med allmänna kommunikationer från Stockholm via Bålsta och från centralstationen där går det sedan buss till anläggningen. 41 km från Stockholm och 37 km från Arlanda gör det till ett attraktivt alternativ för citybaserade företag.

KONTAKTA OSS