Aktiviteter 360

White wave White wave

Det personliga aktivitetsföretaget

Aktiviteter 360 är det personliga aktivitetsföretaget som dagligen hjälper kunder att skapa minnesvärda aktiviteter för sina medarbetare. Oavsett storlek på grupp och oberoende av var ni befinner er. Kanske är ni ute efter en kul aktivitet i samband med en middag eller så planerar ni för ett större event eller en kick-off på annan ort. Vill ni ha ett lättsamt spel att samlas kring under minglet, där deltagarna är aktiva i sin egen takt, eller en längre aktivitet både utomhus och inomhus för alla kontor runt om i världen – då kan Aktiviteter 360 hjälpa er med det. Se ett axplock av deras utbud av teambuilding aktiviteter nedan.

Spionakademin

Spioninspirerade uppdrag som utförs på valfri plats utomhus eller inomhus. Navigera i er omgivning med hjälp av vår app som styr er in i nya uppdrag och uppgifter med hjälp av GPS och bildigenkänning. Alla filmer och bilder som tas under aktiviteten skickas sedan som ett minne. En mycket populär aktivitet.

Around the world

En lättsam och rolig inomhusaktivitet där deltagarna inspireras av världen i kreativa och engagerande uppdrag där chansen även är stor att få sig till livs ny kunskap om lokala fenomen eller andra kulturella inslag.

Virituellt escape room

Sällan har en timme gått så fort! En aktivitet där ni samarbetar lagvis under en dryg timme utan att lämna kontoret eller konferensanläggningen. Klurigt, intensivt och garanterat en fråga om att fokusera på rätt saker.

Fler aktiviteter

  • Hur visste du det?: Är målet att kollegorna ska interagera med varandra under ett mingel eller resa? Då är denna aktivitet något för er! Vi kan garantera en riktig Icebreaker.
  • Bumperball och Archery tag: Adrenalin. Klassiker som Bumperball och Archery Tag slår aldrig fel när man är ute efter något fartfyllt med fokus på lek.
  • Mordet: En spännande middagsaktivitet som förgyller kvällen och får igång deltagarna.
  • Jättepussel: Där ni ser till varje enskild pusselbit och samtidigt har ett öga på helheten. En klassiker som alla kan relatera till. Storlek på pusslet 4×3 meter. 150 bitar.

Alla aktiviteter och spel kan givetvis utföras på svenska eller engelska. Det finns aktiviteter för alla ändamål: om syftet är att ha kul tillsammans en stund och få minnesvärda bilder och filmer med sig, något att prata om under minglet, eller lära känna varandra bättre i en ny grupp. 

Vår prisbelönta digitala plattform ger deltagarna möjlighet att använda ny teknik på ett interaktivt sätt. Det ger även företag utanför Stockholm möjlighet att ta del av våra aktiviteter, ledarlöst men med vår glada och entusiasmerande personal med på distans. Du har självklart möjlighet att justera de digitala aktiviteterna efter behov, anpassa efter grafisk profil eller särskilda ha önskemål om innehåll och upplägg. Läs mer här.

KONTAKTA OSS