7A Strandvägen

White wave White wave

Exklusiv paradvåning med eleganta mötessalonger

Precis intill Nybrovikens glittrande vatten ligger 7A Strandvägen. En mötesvåning med vackra interiörer, högt i tak och inspirerande utsikt. Det centrala läget och den historiska byggnaden, som är en av Sveriges bäst bevarade jugendfastigheter, bidrar till att alla möten här blir något utöver det vanliga. Denna exklusiva mötesvåning passar allt från seminarier, konferenser, middagar till storslagna mingel och spektakulära evenemang.

Våningens största salong kan ta emot 80 personer i biosittning men här finns också mindre rum för alla slags möten. Totalt har mötesvåningen 15 mötessalonger i olika storlekar.

Närproducerad mat med säsongens råvaror

Mat och dryck är en viktig del av en lyckad och inspirerande mötesdag. På 7A Strandvägen har man därför valt att samarbeta med välrenommerade kockar som tar fram nya menyer efter säsongens råvaror. Oavsett om ni är intresserade av en enklare frukost, trerättersmiddag eller snittar till minglet kommer ni inte att bli besvikna. Blick vill passa på att slå ett slag för att 7A, som ett led i sitt miljöarbete alltid använder närproducerade och säsongsbetonade råvaror i största möjliga mån.

Nybrovikens glittrande vatten som närmsta granne

7A Strandvägen är beläget 5 minuter från Östermalmtorgs tunnelbanestation. Flertalet stadsbussar avgår ett hundratal meter bort vid Nybroplan. Närmaste parkeringsgarage finns på Birger Jarlsgatan och samtliga Skärgårdsbåtar finns runt husknuten. Varför inte boka en RIB-båt som färdmedel? Välkommen till ett modernt möte i en historisk miljö!

KONTAKTA OSS