7A Strandvägen

White wave White wave

Exklusiv paradvåning med eleganta möteslokaler

7A Strandvägen är beläget 5 minuter från Östermalmtorgs tunnelbanestation, precis intill Nybrovikens glittrande vatten. Här hittar ni en exklusiv mötesvåning med härlig hemma-hos-känsla med högt i tak, vacker interiör och enastående utsikt. Salongerna bjuder på vacker orginalinteriör med stuckaturer, franska balkonger och öppna spisar.

7A Strandvägen är en modern anläggning med högteknologisk teknik. Oavsett om ni är ute efter den perfekta platsen för er konferens, privata tillställningen eller ett showroom erbjuder 7A Strandvägen trevliga salonger och personal med det lilla extra.

Upp till 80 personer i biosittning

Våningens största salong kan ta emot upp till 80 personer i biosittning. Men här finns också mindre rum för alla slags möten. Totalt erbjuder mötesvåningen 15 mötessalonger i varierande storlekar. I varje salong ingår Wifi, anteckningsmaterial, projektor eller tv-skärm. I de större salongerna ingår också hörslinga, mygga och mikrofon. Önskas övrig teknisk- och/eller annan utrustning bokas detta med hjälp av projektledare inför ankomst. 7A Strandvägen har även tekniken som möjliggör livestreaming av event, hybrida event och videokonferenser för möten på distans.

Menyer efter säsongens råvaror

Mat och dryck är en viktig del av en lyckad och inspirerande mötesdag eller event. På 7A erbjuder man hälsosamma och hållbara menyer där säsongens råvaror står i fokus. Oavsett ni är ute efter en trerättersmiddag eller smakrika snittar till minglet kommer ni inte att bli besvikna. På 7A Strandvägen tillgodoser man alla önskemål om specialkost och erbjuder många vegetariska alternativ som tagits fram av välrenommerade kockar. Blick vill passa på att slå ett slag för att 7A, som ett led i sitt miljöarbete alltid använder närproducerade och säsongsbetonade råvaror i största möjliga mån.

Aktiva pauser på konferensen

På 7A Strandvägen erbjuder man flera passande aktiviteter som höjer stämningen på konferensen eller eventet. Med snabba och sjösäkra RIB-båtar tar ni er enkelt ut på en tur i Stockholms skärgård eller varför inte avsluta konferensen med en yogaklass. De erbjuder olika träningsmöjligheter, powerövningar och mindfulness som passar perfekt för eftermiddagspausen. Oavsett vilken typ av aktivitet ni önskar skräddarsyr de äventyret efter era önskemål.

KONTAKTA OSS